Afnemers

De afnemers van Nature's Heat hebben geen geld geïnvesteerd in het project, maar nemen wel warmte af.


JoGrow

In 1980 is JoGrow als familiebedrijf gestart met het telen van potplanten. Het bedrijf heeft reeds sinds 1992 tuinbouwervaring. In de loop der jaren is JoGrow sterk uitgebreid en gemoderniseerd. JogGrow is MPS-GAP SQ gecertificeerd. De certificering volgens de MPS-normen (Milieu Programma Sierteelt) is voor afnemers een garantie voor optimale kwaliteit. MPS-ABC is het certificaat waarmee kwekerijen hun milieuprestaties kunnen borgen. 

 

www.jogrow.nl


Westland plant

 

Westland Plant is gespecialiseerd in het telen van de potplant Spathiphyllum. Ook is Westland Plant gespecialiseerd in het maken van mooie arrangementen van de Spathiphyllum onder de naam Style Emotion.

 

Zij beschikken over eigen transport, zodat de planten snel bij de klanten kunnen worden afgeleverd. 

 

www.westlandplant.nl

 


Zuidbaak

Kwekerij Zuidbaak is in het jaar 2000 gestart aan de Baakwoning te Naaldwijk. Het bedrijf is opgericht door Walter Zuiderwijk, die in 1995 het vak heeft geleerd bij Gebroeders van Heijningen.  

 

Zuidbaak verzorgt o.a. de opkweek van violen, primula's en perkgoed. 

 

Inmiddels is er een compagnon bijgekomen, Ronald Bruinen, een voormalig paprikakweker. Samen zijn zij op zoek gegaan naar een nieuw kavel en kwamen uiteindelijk terecht op de huidige locatie, vlakbij de veiling FloraHolland Naaldwjk.

 

www.zuidbaak.com