Partners

Naast investering door de aandeelhouders is Nature's Heat mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

 

ING

ING is al lange tijd actief in het financieren van duurzame initiatieven en sinds 2014 actief met het financieren van geothermie projecten. Op dat moment zijn we in contact gekomen met de initiatiefnemers van Nature's Heat en na een intensief traject, waarin alle betrokkenen goed hebben samengewerkt, hebben we begin 2015 de financiering rond gekregen. De CO2 reducties die jaarlijks met het Nature's Heat project worden gerealiseerd zijn zeer aanzienlijk en de initiatiefnemers mogen trots zijn op het resultaat.

 

Meer informatie:

www.ing.nl

 

Contactpersoon: Peter van Eijndhoven

M +31 (0)6 502 130 41

peter.van.eijndhoven@ing.com


Gerf BV

GERF (Geothermal Energy Realisation and Financing), een werkmaatschappij van Daldrup, heeft tijdens de boringen en de bouw van de bovengrondse installatie deelgenomen in de financiering en een aandeel in het risico gedragen. Na de Final Completion test verviel de financiering en het risico.

 

 

Meer informatie:

www.gerf.eu

 

Contactpersoon: Christian J. Klugstedt

M +31 (0)6 1 1175069

info@gerf.eu

 


Energiefonds Den Haag

Den Haag heeft de ambitie in 2040 een klimaatneutrale stad te zijn. Voor veel projecten die hier aan bijdragen is het lastig om een commerciële financiering rond te krijgen. Daarom is in 2013 het Energiefonds Den Haag (ED) opgericht. Met (co)financieringen vanuit ED worden belangrijke investeringen in duurzame energievoorziening mogelijk, waardoor energieprojecten wel door kunnen gaan.

Meer informatie:

www.svn.nl/fondsmanagement/fondsdetail/energiefonds-den-haag-(ed)

 

Contactpersoon: R. Luigjes

T 31 (0) 253 94 5

M (0)6 512 137 24

 

E r.luigjes@svn.nl